EngelseVlag comp

   +31 (0)6-43060405

Loopbaanbegeleiding en outplacement

Loopbaanbegeleiding en outplacement

Careers that matter: Als partner bij Van Ede & Partners Eindhoven/Maastricht is Cora actief als loopbaan- en outplacementcoach.

 

Ieder mens is uniek en getalenteerd: Bijna niemand is dat in al zijn veelzijdigheid van zichzelf bewust. U wordt zich bewust van uw diepere drijfveren: hoe en waar wilt u ertoe doen. Dit leidt tot een helder inzicht in uw ambities en inzetbaarheid. Zo begeleidt Van Ede & Partners u naar werk in een omgeving waar u en uw kwaliteiten van waarde én duurzaam inzetbaar zijn.

Netwerken: We leven in een wereld die zo snel verandert dat over 10 jaar zo'n 60% van de mensen werk verricht in nieuwe sectoren. Het belang van netwerken neemt daarbij toe. Van Ede & Partners beschikt over uitgebreide netwerken waarin uiteenlopende sectoren vertegenwoordigd zijn. Om u te oriënteren op de sector waarin u wilt werken, om uw aanbod te toetsen op bruikbaarheid én ingangen te vinden in de gewenste richting, brengen wij u in contact met deze netwerken.

Maatwerk: Wij stemmen de inhoud en opbouw van ieder traject af op de individuele vraag van een cliënt en het beschikbare budget. Al doende definieert u helder wat uw aanbod naar de markt is en hoe u dit aanbod in de markt zet. We ontwikkelen samen met u een strategie om een loopbaan te creëren die ertoe doet. Wij bieden niet alleen persoonlijke begeleiding maar reiken ook tools en trainingen aan waarmee u de daad bij het woord kunt voegen. De begeleiding van Van Ede & Partners leidt ertoe dat uw loopbaan meer betekenis krijgt en van een nieuwe, frisse impuls wordt voorzien. Het is maatwerk.

Gedachtegoed en Missie: Van Ede & Partners laat zich inspireren door mensen en tradities uit heden en verleden die visie hebben. In ons gedachtegoed formuleren wij onze eigen visie op de mens, het leven, de maatschappij, de wereld. Wij geloven in de menselijke waardigheid en in het vermogen van ieder mens om te groeien naar bewustzijn, vrijheid en verantwoordelijkheid. Verantwoordelijkheid nemen betekent in onze visie: vanuit de eigen waarden, kwaliteiten en drijfveren een antwoord geven op de situatie waarin u zich bevindt. Het is onze missie zoveel mogelijk mensen geluk en balans te laten vinden in leven en werk om daarmee bij te dragen aan een gezondere samenleving.